Winter wonderland

De herfst en de winter vragen om knusse lifestyle-producten. Wanneer het buiten stevig waait, regent of zelfs sneeuwt, wil je lekker binnen zitten en heb je behoefte aan warmte, gezelligheid en haardvuur! Voor deze knusse momenten biedt Tiseco onder meer sofa kussens, plaids, tapijten en warme badjassen. En niet te vergeten: handige tochthonden tegen de koude wind onder de deur!

Tijd om het huis herfst- en winterklaar te maken! De beste manier om het gezelliger te maken, is door wat textiel toe te voegen. Er is van alles; tochthondensierkussenspoefs en schapenvachten. Ze houden je niet alleen warm en knus, maar ze zorgen er ook voor dat je huis er zoveel beter uitziet. Dus sla die comfortabele details in en bereid je voor op de koude dagen die voor je liggen!

Sofa

Maak het binnen gezellig in de herfst/winter door je interieur op te frissen met betaalbare opties zoals nieuwe sierkussens of een warm flanellen plaid voor de zetel.

Ontdek het

Tochthonden

Bescherm je huis tegen koude lucht met tochtrollen voor deuren en ramen. Betaalbaar en effectief tegen tocht, voor een warme en comfortabele leefomgeving tijdens de winter.

Ontdek het

Poncho's

Microflannelen en sherpa poncho's zijn de laatste jaren onmisbaar geworden, ze zijn warm, zacht & comfortabel om tijdens die koude dagen van het jaar te dragen.

Ontdek het