Alice in keukenland

Tiseco is uw one-stop-shop voor alles wat met keukentextiel te maken heeft. Onze brede selectie producten is gemaakt van duurzame & hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze er geweldig uitzien en lang meegaan. Van ovenwanten tot schorten, tafelkleden tot keukendoeken, onze selectie heeft alles wat je nodig hebt om van je keuken een uitnodigende en stijlvolle ruimte te maken. 


Wij vinden dat functionaliteit en stijl hand in hand moeten gaan in de keuken. Daarom is onze hoogwaardige textielcollectie zorgvuldig ontworpen met zowel praktische als esthetische aspecten in het achterhoofd. Onze selectie omvat ovenwanten gemaakt van hittebestendige materialen. Schorten met zakken om gemakkelijk keukengerei op te bergen tijdens het koken. Tafelkleden in verschillende maten en kleuren, theedoeken voor snelle schoonmaakbeurten en meer - alles wat je nodig hebt om je keuken er geweldig uit te laten zien.

Keukentextiel

Ons keukentextiel is ontworpen om functioneel en duurzaam te zijn en tegelijkertijd stijl en persoonlijkheid aan de keuken toe te voegen.

Ontdek het

Tafeldecoratie

Een goed gedekte tafel is niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger in huis. Maak samen tafelen gezelliger met leuke placemats, glasonderzetters, broodmanden tafelkleden & servetten.

Ontdek het

Schoonmaaktextiel

Houd je keuken sprankelend schoon met de handige microvezeldoek die geschikt is voor alle oppervlakken. Vernieuw je keuken met frisse kleuren en leuke prints terwijl je kiest voor een hygiënische en effectieve reiniging.

Ontdek het