Lente schoonmaak

De lente is het perfecte moment om je huis een grondige schoonmaakbeurt te geven en al het achtergebleven vuil van de wintermaanden te verwijderen. Microvezeldoeken zijn een essentieel hulpmiddel bij elke voorjaarsschoonmaak, van het afvegen van oppervlakken tot het reinigen van ramen en spiegels. Vuil heeft geen schijn van kans met behulp van je microvezeldoek. De doekjes zijn ook ongelooflijk absorberend, waardoor ze perfect zijn voor het opruimen van gemorste vloeistoffen en rotzooi.

Textiel is een milieuvriendelijke en duurzame optie om je huis schoon te maken. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor alle oppervlakken in huis. Van stofdoeken tot microvezeldoeken en dweilen, we hebben alles wat je nodig hebt om je huis spic en span te maken. Onze producten zijn wasbaar en herbruikbaar, waardoor je geld bespaart en het milieu minder belast. Maak de switch naar textiel voor een veilige en effectieve manier om je huis schoon te maken!

Microfiber

Voor iedere schoonmaakklus is er een geschikte doek. Zo vind je in onze shop de welbekende microvezeldoek: een wonderdoek voor hardnekkig vuil.

Ontdek het

Keukenhanddoeken

Geen strepen of pluisjes met de fijne structuur van de microvezel keukenhanddoeken.

Ontdek het

Vaatdoeken

Vaatdoeken zijn ideaal voor dagelijks gebruik en kunnen vuil en vlekken van verschillende oppervlakken in de keuken verwijderen.

Ontdek het