Relax & grill away

Wat is er nu beter dan ontspannen in de frisse buitenlucht? Of je nu in de tuin zit of op het strand, het is altijd gezellig om samen te eten of tijd door te brengen met vrienden en familie. Bij Tiseco hebben we een mooie collectie producten voor de lente en zomer die perfect zijn voor buitenplezier!

Op een mooie zomerdag is er niets beter dan buiten in de tuin te genieten van het mooie weer en lekker te barbecueën met vrienden en familie. Maak het gezellig buiten met praktische en comfortabel textiel zo kun je in stijl genieten van jouw heerlijke maaltijd en de mooie omgeving om je heen.

BBQ schorten

Maak je buitenkookervaring zowel stijlvol als praktisch met onze collectie hoogwaardige schorten. Bescherm je kleding tegen morsen en vlekken.

Ontdek het

Tafeldecoratie

Upgrade uw eetervaring buiten met ons assortiment stijlvolle  servetringen, placemats en servetten.Maak indruk op uw gasten met een perfecte tafeldekking voor uw volgende zomerbarbecue of tuinfeest.

Ontdek het

Tuinaccessoires

Geniet van het mooie weer buiten op onze comfortabele stoelkussens. Ze zijn niet enkel praktisch maar tegelijk fleuren ze ook je buitenzetting op.

Ontdek het