15 september 2022

Tiseco

  • Trend

Stijlvol en gezellig: de nieuwste interieurtrends voor herfst/winter 2022

We nemen stilaan afscheid van de zomer, de warme dagen, lange avonden & herinneringen. Onze gedachten gaan onvermijdelijk naar de koudere maanden die voor ons liggen. Maar laat ons in plaats van stil te staan ​​bij de somberheid die de winter soms kan brengen, ons concentreren op de positieve kant: namelijk het thuis zo stijlvol en gezellig mogelijk maken om ons door die donkere dagen te helpen! Het toevoegen van nieuwe sierkussens, plaids of vloerkleden kan je ruimte echt opfleuren. Hier zijn enkele van onze interieurtips om je huis dit seizoen een stijlvolle opfrisbeurt te geven.

DE KLEUREN 
Belangrijk bij het veranderen van je interieur voor het nieuwe seizoen is het stil staan bij de kleuren die je wilt gebruiken. De trendkleuren voor herfst-winter 2022 zijn zeer uiteenlopend. De trends gaan van warme neutrale kleuren zoals ivoor, taupe & indiantan tot zachte pastel kleuren zoals pastelgroen, roze & geel. 

DE STOFFEN 
Er gaat niets boven het gevoel van gezelligheid dat je krijgt als je wordt omringd door zachte, gestructureerde stoffen. Het is het spul waar dromen van gemaakt zijn! Stoffen als fluweel, wol, teddy & corduroy zijn allemaal stoffen die synoniem staan voor het winterseizoen. Het draait allemaal om het gevoel van gezelligheid en warmte. Het zijn stoffen waar je in wilt weg zakken. 

DE MATERIALEN 
Natuurlijke materialen kunnen ook een belangrijk element zijn om je huis nieuw leven in te blazen. Materialen als rotan & jutte zijn altijd een goed idee om in je interieur te halen, vanwege hun natuurlijke look & feel kunnen ze het hele jaar door in je ruimte gebruikt worden. Vilt. Het is geen nieuw materiaal voor interieurontwerp maar het is tijd dat vilt een grotere rol gaat spelen in je interieur. Denk het komende seizoen aan vilten sierkussens, placemats, bestekhouders & onderzetters.