26 juni 2023

Tiseco

Ontdek jouw perfecte woonstijl en creëer een harmonieus interieur

Vind je zoveel verschillende stijlen leuk dat het lastig is om een keuze te maken? Het kiezen van een woonstijl is essentieel bij het inrichten van een vredig en evenwichtig interieur. Zodra je jouw ideale woonstijl hebt gevonden, kun je beginnen met het inrichten van je huis volgens die stijl, of je huidige inrichting aanvullen.

RUSTIEKE INTERIEURSTIJL 
Omarm de warmte van de natuur. Rustieke interieurs stralen een knusse en uitnodigende sfeer uit, geïnspireerd door de eenvoud van de natuur. Deze stijl legt de nadruk op natuurlijke materialen, aardse kleuren en texturen die de schoonheid van buiten weerspiegelen. Voeg textiel zoals wollen of juten vloerkleden, gezellige geruite dekens en geweven wandtapijten toe om warmte en rustieke charme aan je woonkamer toe te voegen. Kies in de badkamer voor biologisch katoenen handdoeken en douchegordijnen, en in de slaapkamer voor linnen beddengoed en grof gebreide dekens voor een rustieke oase. 

BOHO INTERIEURSTIJL 
Omarm creativiteit en eclecticisme. Boho-stijl draait om zelfexpressie, met een mix van patronen, kleuren en texturen die een ontspannen en bohemien sfeer creëren. Leg in de woonkamer levendige en geprinte kussens op een comfortabele bank, hang macramé wanddecoraties op en gebruik Perzische of kilim tapijten om de ruimte te vullen met een vrijgevochten sfeer. Kies in de badkamer voor kleurrijke en speelse douchegordijnen, en voeg franje-handdoeken toe voor een boho-touch. Kies in de slaapkamer voor eclectisch beddengoed met gemengde prints en kwastaccenten om de look compleet te maken. 

SCANDINAVISCHE INTERIEURSTIJL
Omarm eenvoud en sereniteit. Scandinavisch design staat bekend om zijn minimalisme, strakke lijnen en functionaliteit. Deze stijl richt zich op het creëren van een serene en opgeruimde omgeving. Kies in de woonkamer textiel in neutrale tinten zoals wit, grijs en beige. Kies zachte en gezellige wollen of imitatiebont plaids, aangevuld met textuurkussens. Kies in de badkamer voor helder witte handdoeken en badmatten, en voeg een vleugje warmte toe met badjassen van natuurlijke vezels. Houd het beddengoed in de slaapkamer eenvoudig met linnen of katoenen lakens en lichtgewicht dekbedden. 

RETRO INTERIEURSTIJL 
Omarm nostalgie en vintage charme. Retro-stijl brengt de iconische ontwerpelementen uit het verleden terug en omarmt nostalgie en vintage esthetiek. Introduceer in de woonkamer retro textiel met gedurfde geometrische patronen, levendige kleuren en funky prints op kussens, gordijnen en vloerkleden. Voeg in de badkamer vintage-geïnspireerde handdoeken toe met retro patronen en kleuren, en overweeg om een vinyl douchegordijn met retro motieven toe te voegen. Kies in de slaapkamer voor beddengoed met patronen uit het midden van de eeuw of ga voor een opvallend vintage dekbed. 

Als je nog steeds niet zeker weet welke interieurstijl het beste bij je persoonlijke smaak past, nodigen we je uit om onze quiz te doen en de perfecte match voor jou te ontdekken!