1 december 2022

Yana

  • Kerst

Haal de kerstsfeer in huis met feestelijke placemats

It’s beginning to look a lot like Christmas! Als je aan kerst denkt, denk je natuurlijk aan een feestelijk gedekte kersttafel en gezellig dineren met familie en vrienden. Het dekken van de tafel is een kunst. Om helemaal in de juiste sfeer en stemming te komen geven wij je graag enkele tips voor een feestelijke kersttafel. We bespreken onze feestelijke placemats en hoe je ze kan gebruiken om je tafel te versieren.

Een nostalgische kerst

Wil jij een stukje nostalgie in huis halen tijdens de kerstperiode? Dan is de TOGO FLORAL serie  de ideale match voor jou! De heldere, zachte en warme kleuren van de placemats zijn perfect voor een gezellige, knusse en nostalgische kerst! De placemats hebben een levendige tropische bloemenprint die jouw kersttafel ongetwijfeld zal opfleuren. Bovendien zijn de kleuren gemakkelijk te combineren met de placemats en tafellopers uit de SPAGHETTI serie. De lopers hebben een elegante kanttextuur en de chique glazuur-metallic look zorgt voor een decoratieve en heerlijke kerstsfeer.

Een bohemian kerstsfeer

Hou jij van een bijzondere, intieme en gezellige bohemian kerst samen met je vrienden of familie? Met de placemats uit de RATTAN serie geef je een feestelijk, aards, natuurlijk en knus gevoel aan je tafel. De ronde, ovale of rechthoekige placemats zijn gemaakt uit 100% handgeweven rotan. Deze rotanvezel is oorspronkelijk handgemaakt in Indonesië en creëert een tropische en warme flair aan je tafel. De placemats kan je perfect combineren met de bijpassende servetringen en onderleggers voor de complete boho kersttafel! Ook de placemats uit de JUTTA serie geven hetzelfde knusse gevoel aan je kersttafel. Deze ronde en rechthoekige placemats zijn gemaakt van jute & zeegras. Klaar voor een boho kerst?

Een ‘modern chic’ kersttafel

Wil jij een strakkere kerstlook? De NUNO collectie bestaat uit vilten placemats, onderzetters en bestekhouders in eenvoudige, zachte en warme kleuren. Deze moderne en chique placemats zijn echte sfeermakers. Bovendien krijg je met deze collectie zowel een witte als groene kerst. Het assortiment is gemaakt uit 100% gerecycleerde plastiek flessen. Ook de duurzame lederen placemats uit de CREPE collectie creëren een gevoel van verfijning en zorgen voor een verrukkelijke ervaring. De TRUMAN collectie bestaat uit vegan lederen placemats, tafellopers, bestekhouders, onderleggers en een broodmandje in zachte en neutrale kleuren. Met deze verleidelijke collecties creëer je een heel feestelijke en moderne tafelschikking met oog voor een betere toekomst.

Een glamorous kerst

Wil jij een stijlvolle, klassieke en opvallende kersttafel? De CAPELINNI collectie zal ongetwijfeld voor een elegante eetervaring zorgen waar je samen met je vrienden of familie naar hebt verlangd. De collectie bestaat uit glanzende placemats en tafellopers in een gouden, zilveren of roosgouden kleur. Ook de TREASURE placemat combineert het beste van twee werelden door leer en fluweel samen te brengen. Ze voelen zacht aan en hebben een luxe uitstraling. Wil jij een vleugje klasse toevoegen aan je kersttafel? Dan zijn de CAPELINNI & TREASURE collectie de perfecte keuze!

Welke kerst kies jij? Wij wensen alvast iedereen een heel fijne kerst!