31 augustus 2022

Tiseco

  • Trend

Back to school: Richt je kot interieur in!

Je kot, je thuis weg van huis, dus waarom zou je het niet zodanig inrichten? Het is gemakkelijk om te verdwalen in het inrichten van je kot, vooral als je wordt geconfronteerd met alle beslissingen over wat je moet kopen, welke kleurenschema's je moet gebruiken en hoe je een kamer moet inrichten.

Dekbedovertrek 
Het meest logische textiel item is natuurlijk je dekbedovertrek. Vaak is dit de grote blikvanger in je kot interieur. Kies voor een effen dekbedovertrek zo heb je meer keuze bij het inrichten van de rest van je kamer. 

Handdoeken en matten 
Het is ook altijd handig om extra washandjes en handdoeken op je kot te hebben. Je weet maar nooit dat je één nodig hebt. Keuze genoeg bij Tiseco, we hebben meer dan 5 verschillende handdoekmaten in meer dan 20+ kleuren. Vergeet ook niet een bad en/of een WC mat mee te nemen. 

Sierkussens & plaids 
Een sierkussen & plaid toevoegen aan je kot is een geweldige manier om wat comfort en stijl toe te voegen aan de ruimte. Denk maar aan een extra zachte bureaustoel rugleuning als je te lang aan het blokken bent of aan die extra warmte tijdens de koude wintermaanden. 

Tapijten en vachten 
Creëer van alle losse onderdelen in je kot één geheel door een tapijt of vacht toe te voegen. Het voelt niet enkel zacht en warm aan. Het brengt ook ontspannende sfeer in je interieur. Kamer -en badjassen. Een tweede kamerjas is altijd handig om in je kot te hebben. Zo moet je het niet iedere week naar huis sleuren en zorgt het ervoor dat je tijdens de kille wintermaanden gezelligheid in je kamer hebt. 

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen want het is belangrijk om je goed thuis te voelen in je kotkamer. Vergeet vooral niet om plezier te hebben bij het decoreren van je nieuwe kot!